top of page
Online Étrend

ONLINE ÉTRENDI AJÁNLÁS BY @NUTRIFITBYSOPHIE

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire különbözőek vagyunk és ezáltal különbözőek a szükségleteink, igényeink is. Ez a megállapítás az élet sok területén megállja helyét, csakúgy mint a táplálkozás kérdéskörében is.

 

2018-ban kezdtem el funkcionális táplálkozási tanácsadással foglalkozni, mert jómagam is érintett vagyok egy-két, ma már csak civilizációs betegségként emlegetett, egészségügyi kihívásban. Pontosan tudom, hogy milyen érzés nap mint nap úgy ébredni, hogy nem vagyunk elégedettek önmagunkkal, nem érezzük jól magunkat a bőrünkben és azzal is tisztában vagyok, hogy milyen az, amikor kellemetlen tünetek kísérik végig mindennapjainkat.

 

Életmódváltó programjaim segíthetnek mindazoknak, akik meg szeretnék előzni a bajt, és azoknak is, akik valamiféle "civilizációs" betegséggel küzdenek (mint pl. pajzsmirigy-alulműködés, Hashimoto-thyreoitidis, inzulinrezisztencia, ösztrogéndominancia, PCOS, meddőség. IBS, SIBO stb.), vagy nemes egyszerűséggel csak az utolsó pár kg-tól szeretnének megszabadulni. Véleményem és eddigi tapasztalataim szerint ezekre a problémákra, az esetlegesen szükségszerű orvosi kezelésen felül, egyetlen jó megoldás van, mégpedig a funkcionális táplálkozás alapelveire épülő, személyre szabott étrendi ajánlás követése. Az általam összeállított életmódváltó csomagok nemcsak a szükséges makrotápanyag-arányokat határozzák meg, hanem (a választott csomag méretétől függően) részletes képet adnak arról, milyen apróságokra is érdemes odafigyelni ahhoz, hogy visszanyerjük vitalitásunkat.  

Ezen életmódváltó programcsomagok nem helyettesítik a szakorvosi konzultációt, valamint nem írják felül az esetlegesen szükséges orvosi kezelést sem! 

Futár Zsófia

@nutrifitbysophie 

Snapseed 5.jpg

FUNKCIONÁLIS TÁPLÁLKOZÁS

A funkcionális táplálkozás nem más, mint egy fantasztikus közérzetjavító eszköz, melynek segítségével a szervezet öngyógyító folyamatait erősíthetjük. Alkalmazása során olyan ételeket fogyasztunk, melyekkel biztosítani tudunk minden szükséges tápanyagot egészségünk megőrzéséhez. Mindezeken felül megelőzhetjük vagy akár helyre is billenthetjük a szervezetben kialakuló hormonális és/vagy emésztőrendszeri egyensúlytalanságokat. 

MISSZIÓM

Táplálkozási tanácsadóként feladatom az, hogy segítsek neked elindulni az egészséges élethez vezető úton, valamint megtanítsam mindazt, ami az életmódváltáshoz és a tartós sikered eléréséhez szükséges. Ennek a sikernek kulcsát egy személyre szabott étrendi ajánlás formájában a kezedbe kapod tőlem. Együttműködésünk ideje alatt megválaszolom a felmerülő kérdéseidet, illetve ötleteimmel támogatlak a mindennapi kihívások és az eléd gördülő nehézségek leküzdésében.    

IMG_8591.JPG
bottom of page